11. kesäkuuta 2013

Viikonloppu !

Ollu taas aika kiireinen viikonloppu takana. Perjantaina kävin hoitamassa koulusta eropaperit ja illalla suunnattiin kavereiden kanssa Aviciin keikalle, johon saatiin ilmatteeks liput. Lähettiin sielt jo sit klo 20:30 paikkeilla menemään, mua ei yhtään kiinnostanu siellä sateessa olla ja muutenki ois voinu ehkä vähän paremman paikan keksii keikalle ja suurinosa sieltäkin oli alaikäsiä niin ei ihan toiminu. Sieltä suunnattiinki sitten kaverin luo alottelemaan ja päädyttiin Kaivohuoneelle.
Paita&Shortsit: H&M, Ballerinat: Vagabond, Korkokengät: BikBok
Perjantai-illan asu oli aika perus, shortsit ja joku kiva paita päälle. Illalla balleriinatkin sitte vaihtu korkokengiks ja huomas kyllä, että ei ollu 7kk korkokenkii käyttäny ku leikattu polviki meni vähän niinku uuteen uskoon. Noh ei voi mitää, pitää olla hiuka varovaisempi.
Lauantain tunnelmat meniki sitten aivan jäätävässä olotilassa. Aamulla heräsin aika aikasin kävin suihkussa ja sen jälkeen samantien takasin sänkyyn nukkumaan. Oli kyl hyvä sää ja en jaksanu sitten kotosallakaa istuu niin lähettiin kaverinkanssa sitten Aurinkolahteen ottamaan aurinkoa.

Illalla päätettiin mennä ajelemaan, mutta kaveri sai hoidettuu meidät ilmatteeks Onnelaan joten päätettiin mennä kattomaan mikä meininki siel on. Joo-o, onneks koko paikka suljetaan, en tykkää yhtään. Siellä viihdyttii pari tuntia ja lähdettiin sitte moikkaamaan parii kaverii, jonka jälkeen päädyttiinki sitten Summer Heatiin. Se paikka oli aivan tukossa, huhu mikä määrä porukkaa siel. Ei me sielläkään kauaa jaksettu olla, joten äkkii pois.
Ei löytyny onnee Onnelasta.
Sunnuntaina ku päädyin takas Helsinkiin päin niin näin äitii keskustassa ja käytiin kahvittelemassa Esplanadissa ja molemmilla oli sen verran kova nälkä, että oli pakko suunnata syömään ja päädyttiin Vapianoon. Mä kerta toisensa jälkeen otan aina saman pastan, ois varmaa korkee aika kokeilla jotain muutakin ;D Mut minkäs sille mahtaa jos on mieltynyt tiettyyn ruokaan, haha.

Sellanen viikonloppu mulla takana, tää tuleva menee varmaan rauhallisissa merkeissä koska kohta onkin jo Juhannus !
Miten teidän viikonloppu meni? :)
 
Love Maria

2 kommenttia:

  1. minkä koulun lopetit ja saako udella miksi? etkö oo kuitenkin aika pitkällä opiskeluissas? ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normaali lukion, vaihan syksyks aikuislukioon :) eli ei tosiaankaan opinnot oo jäämässä kesken vaan aikuislukio sopii mun tilanteeseen tällä hetkellä paremmin kun normaali lukio :)

      Poista